Big Spenders aanbieding – Black Molly voor €6,95

      Reacties uitgeschakeld voor Big Spenders aanbieding – Black Molly voor €6,95

Logo NL OntwerpersWij vinden het natuurlijk heel fijn dat je bij ons je spellen koopt en dat belonen we graag met speciale Big Spenders aanbiedingen. Bij besteding van €30,- of meer kan je Black Molly met flinke korting aanschaffen. Normaal kost dit spel €14,95; dan neem je hem mee voor maar €6.95.

 03 - Blackmolly [1]Black Molly

Type spel: Bordspel (variabel speelveld, bestaande uit kaarten)

Aantal spelers: 2 tot 4

Speelduur: 5 – 30 minuten

Leeftijd: 8+

In dit grappige spel, wordt eerst een speelveld opgebouwd, bestaande uit een 24 kaarten (neergelegd in een 4 rijen van 6 kaarten). Dit is een aquarium, met daarin een pomp, verwarmingselement, anamonen en 2 gevaarlijke Black Mollies. Daarin gaan jouw 4 visjes en die van de andere spelers. Doel van het spel is om te proberen om jouw visjes zolang mogelijk in leven te houden door ze weg te houden bij de Black Mollies, maar ook de anemonen, pomp en de andere gevaren.

Het spel verloopt over verschillende ronden; waarin eerst iedereen zijn visjes één veld verplaatst. Dan wordt een dobbelsteen gegooid om te bepalen welk apparaat wordt aan-/uitgezet. Wanneer daarna de pomp aanstaat, worden alle visjes met de stroom één veld verplaatst. Dan zijn de Black Mollies aan de beurt en worden deze verplaatst. Dan wordt de schade opgenomen en alle visjes verwijderd die te grazen zijn genomen (door een anemoon, een geactiveerd apparaat of een Black Molly). Als een speler dan geen visjes meer heeft, ligt hij uit het spel. Daarna wordt weer een volgende ronde gestart totdat nog maar één speler één of meer visjes in het aquarium over heeft. Deze speler is de winnaar.

03 - Blackmolly [3]Dit grillig verlopende spel kan zomaar na 5 minuten al beslist zijn of tot een half uur duren totdat de winnaar bekend is. Je moet steeds goed opletten dat je visjes zich niet opeens buiten de school bevinden (daar komen de Black Mollies op af) of door de stroom wegdrijven naar de vele gevarenzones in het aquarium.

Zo op het oog ziet dit spel er gemakkelijk uit maar je zal al snel merken dat het best lastig is om je visjes in leven te kunnen houden.

Black Mollies is zeer geschikt als spelletje voor tussendoor (snel uitgelegd, korte speelduur) en tevens heel geschikt om mee te nemen op vakantie doordat het weinig ruimte inneemt en in handzaam stevig doosje zit.

03 - Blackmolly [2]

Kom dit verslavend grappige spelletje maar eens uitproberen bij ons in de winkel.