Spel-workshops

Een spel-workshop; wat is dat?

Je wilt eens wat anders doen tijdens een familie-uitje, een bedrijfsactiviteit of misschien een vrijgezellenfeest. Eén leuke manier is het spelen van een spel met je vrienden, familie, collega’s.

Vertel ons wat je zou willen of vraag ons om suggesties. Wij vinden samen altijd wel een idee, voor ieder budget. Wil je met enkele vrienden één of twee uurtjes een spel spelen, voordat je iets anders gaat doen? Wij regelen het voor je. Als je wilt kun je een spellenworkshop combineren met een tochtje door de Utrechtse grachten, waarbij je van een varende barbecue geniet. Of misschien wil je er een dansworkshop of andere leuke activiteit aan vastplakken. Ook dat kan, alles is mogelijk. We hebben een onder de winkel van The Joker een prachtige werfkelder waar we tot zo’n 20 personen kwijt kunnen. Maar bij grotere groepen regelen we gewoon een grotere ruimte voor je.

Neem contact met ons op (in de winkel tijdens openingstijden: 030 – 2332158. Dan zorgen wij – in samenspraak met jou – voor een gezellig en orgineel uitje dat binnen jouw budget past.

spelworkshop[1]