Etalage aanbieding – Koplopers & Dwarsliggers voor €31,-

      Reacties uitgeschakeld voor Etalage aanbieding – Koplopers & Dwarsliggers voor €31,-

Logo NL OntwerpersGeregeld zetten we één van onze populaire spellen in het zonnetje en ook letterlijk in onze mooie etalage. Momenteel is dat het familiebordspel: Koplopers & Dwarsliggers. Daar hoort dan natuurlijk ook een leuke korting bij. Normaal: €37,40, nu voor: €31,-

 

dekselKoplopers & Dwarsliggers

Type spel: Bordspel

Aantal spelers: 2 tot 4

Speelduur: 60 – 75 minuten

Leeftijd: 10+

In dit familiespel is iedere speler een spoorwegmaatschappij en probeer je in een vooraf vastgesteld aantal beurten zoveel mogelijk passagiers door heel Nederland te vervoeren. Die passagiers kunnen alle kanten op willen dus is het handig om meerdere treinen te laten rijden. Maar je hebt per beurt maar een beperkt aantal actiepunten die je steeds moet verdelen over verschillende acties, zoals bijvoorbeeld: het bouwen van treinstellen, het rijden over baanvakken of het spelen van verstoringskaarten. Met die verstoringskaarten kan je andere spelers dwarszitten maar pas op dat jezelf daarmee niet in de weg zit. Nadat iedereen zijn laatste beurt heeft gehad, wordt gekeken wie de meeste passagiers op de juiste bestemming heeft gebracht; deze speler wint het spel. 

Naast deze basisversie, kan er ook nog een variant voor gevorderden worden gespeeld; deze versie is wat tactischer van aard en zorgt ervoor dat je het spel langer kan blijven spelen zonder dat er herhaling optreedt.

 

Kom dit afwisselende en gezellige familiespel eens uitproberen in onze winkel. We hebben het je zo uitgelegd en voor je het weet heb je weer een nieuwe favoriet gevonden voor je spelletjeskast.

01 - koplopersendwarsliggers[2]